E premte, 3 Shkurt, 2023

CATEGORY

INFOGRAFIKA

MAQEDONIA E VERIUT DHE SHQIPËRIA ME PAGËN MË TË ULËT NË BALLKAN

Shkruan: Puhiza Osmani  Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria janë vendet me pagat më të ulëta mujore neto nga të gjitha vendet e tjera në rajon....

INFOGRAFIKË/ TOTALI I BRUTO PRODHIMIT TË ENERGJISË PËR MUAJIN NËNTOR 2022

Në infografikë më poshtë shohim se nga totali i prodhimit të energjisë elektrike për muajin nëntor pjesa kryesore prodhohet nga termocentralet me 48.6 %,...

INFOGRAFIKË/ NIVELI I PRODHIMIT DHE ÇMIMEVE NË SEKTORIN E BUJQËSISË, DHE RAPROTI ME VITIN E KALUAR

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, indeksi i çmimeve në bujqësi në dhjetor 2022 vit, krahasuar me të njëjtin muaj të një...

INFOGRAFIKË/ SA LEJE NDËRTIMI JANË MIRATUAR NËNTOR TË VITI 2022, DHE SI ËSHTË RAPORTI ME NËNTORIN E 2021 NË NIVEL NACIONAL?

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, në nëntor 2022 janë dhënë 354 miratime për ndërtimi, që është 12.8% më pak krahasuar me...

INFOGRAFIKË/DEFICITI TREGTAR, NË PERIUDHËN JANAR – NËNTOR 2022

Deficiti tregtar, në periudhën janar - nëntor 2022, është 213 236 349 mijë denarë. Mbulimi i importeve me eksporte, në periudhën janar - nëntor 2022,...

INFOGRAFIKË/ EKSPORTI DHE IMPORTI NË PERIUDHËN JANAR/NËNTOR 2022 DHE RAPORTI ME PERIUDHËN E NJEJTË NË 2021

Sipas të dhënave  të Entit Shtetëror për Statistika, vlera e përgjithshme e eksportit të mallrave nga Republika e Maqedonisë së Veriut, në periudhën janar...

INFOGRAFIKË / RRITET PRODHIMI VENDOR I ENERGJISË ELEKTRIKE, TERMOCENTRALET BURIMI KRYESOR

Në tetor të këtij viti Maqedonia e Veriut ka përmbushur nevojat për energji elektrike me rreth 80 për qind të prodhimit të saj, ndërkohë...

Latest news