E diel, 7 Gusht, 2022
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

KDP 2

887 POSTIME
0 KOMENTET

KORRUPSIONI KRIJON PASIGURI DHE STIMULON MIGRIMIN E TË RINJVE

Në një anketë të realizuar kohëve të fundit rezulton se korrupsioni është shkaku kryesor për ikjen e të rinjve nga vendi. Sociologët e shohin...

AGJENDA EUROPIANE PËR TË RINJTË E BALLKANIT PERËNDIMOR

Në seancën plenare të korrikut, opinioni i KESE-së mbi Politikat Rinore në Ballkanin Perëndimor, si pjesë të Agjendës së Inovacionit për Ballkanin Perëndimor, thekson...

STUDENTËT ANKOHEN SE KUSHTËZOHEN ME BLERJEN E LIBRAVE TË PROFESORËVE

Nga një anketë e publikuar së fundmi nga “Meta.mk” rezulton që 37 për qind e studentëve të anketuar nga universitete të ndryshme janë kushtëzuar...

GRUPIMI I TRETË I KAPITUJVE, KONKURRENCA DHE RRITJA GJITHËPËRFSHIRËSE

Në grupimin e tretë të kapitujve që do të hapen në negociatat me BE-në fokusi vendoset në konkurrencën dhe rritjen gjithëpërfshirëse. Në këtë grupim...

NJË MISTER I AKULLT NË ARKTIK-KANADA

I njohur si "Syri i Kristaltë" për Inuitët, Krateri Pingualuit dikur ishte destinacioni për kërkuesit e  diamanteve. Por, thesari i vërtetë janë historitë që...

PËRPLASJA MES ASH-SË DHE VMRO-DPMNE-SË, NDËRPRERJA E BASHKËPUNIMIT VENDIM I DUHUR

Pas shkarkimit të drejtorit të Ndërmarrjes Publike “ Higjiena Komnale” në qytetin e Shkupit, ASH i dha fund bashkëpunimit me VMRO-DPMNE-në. Njohësit e rrethanave...

CILA ËSHTË TEMPERATURA MË E LARTË QË MUND TA PËRBALLOJË TRUPI I NJERIUT

Përkundër hulumtimeve të shumta, shkencëtarët nuk kanë arritur ende në përgjigjen përfundimtare. Rrobat, aktivitetet fizike, lagështia e ajrit, si dhe mundësia e mbrojtjes nga...

GRUPIMI I DYTË I KAPITUJVE, MBULIMI I KONCEPTIT TË TREGUT TË BRENDSHËM

Si rrjedhojë e reformimit të procesin të zgjerimit, metodologjia e re e propozuar bazohet në parimin e grupimit të kapitujve negociues në gjashtë grupe...

KORRUPSIONI SHQETËSIM PËR TË RINJTË, ALARMI PËR NJË SHOQËRI TRANSPARENTE

Në një anketë të realizuar nga Forumi Rinor – Krushevë, në të cilën kanë marrë pjesë më shumë se 440 të rinj nga i...

NEGOCIATAT ME SHUMË SFIDA, A DO TA PËRMBYLLË KJO DEKADË ANËTARËSIMIN NË BE?

Maqedonia sapo ka filluar zyrtarisht fillimin e negociatave për anëtarësim në BE, pas një sage gati dy dekadëshe. Procesi i negociatave pritet të jetë...

Latest news

- Advertisement -spot_img