E mërkurë, 17 Gusht, 2022

Ish futbollisti Milanit dhe Arsenalit, tanimë miliarderi Mathieu Flamini ka hapur kompani të re me shokun e vjetër të Arsenalit, Mesut Ozil

Ish-shokët e Arsenalit dhe miqtë e ngushtë Mathieu Flamini dhe Mesut Ozil janë tani partnerë biznesi pasi krijuan së bashku një kompani të re shëndetësore .

Lojtarët e futbollit janë të njohur për pasuri të mëdha gjatë karrierës së tyre të lojës, por ish-ylli i Arsenalit, Mathieu Flamini e ka bërë pjesën më të madhe të pasurisë së tij larg fushës. Karriera e Flaminit ishte e rrënuar me lëndime, por ai ishte në pronësi të GF Biochemicals në fund të ditëve të tij të lojës, e cila fitoi më shumë para se çdo kontratë e tij e mëparshme me Gunners dhe AC Milan.

Francezi ka bashkuar forcat me mikun e mbyllur Ozil për të nisur Unity dhe The Unity Performance Academy. Ai do të kombinojë performancën e parë në prova dhe udhëzime për këshilla për mirëqenien nga atletët, trajnerët, mjekët e sportit dhe akademikët elitë.

Qëllimi i tyre është të “arritin performancën maksimale në fushat kryesore të mentalitetit, të ushqyerit, stërvitjes dhe rikuperimit”, diçka për të cilën ka një kërkesë në rritje në ditët moderne, veçanërisht pasi Cristiano Ronaldo dëshmon se mund të përdoret ende në moshën 37 vjeçare. . Flamini tha për Forbes: “Ajo që ne duam të bëjmë në këtë platformë është të ofrojmë informacion dhe përvojë të besueshme, transparente dhe të besueshme që vijnë drejtpërdrejt nga vetë atletët.

“Por është gjithashtu një platformë ku ne mund të angazhohemi me ekspertë në të ushqyerit, në fitnes, në forcën mendore, duke ndarë njohuritë e tyre dhe duke ndarë përvojën e tyre. “Atletët kanë një platformë, ata kanë një ndjekës. Dhe unë besoj fuqimisht që një atlet ka një përgjegjësi sociale për të marrë një lloj drejtimi rreth ofrimit të informacionit ose përpjekjes për të udhëhequr njerëzit se si të jetojnë një mënyrë jetese më të mirë.”

“Realiteti sot, me Google dhe mediat sociale, është se të gjithë e pozicionojnë veten si ekspert. Të gjithë kanë diçka për të thënë rreth shëndetit, të gjithë përpiqen të japin këshilla, të gjithë po përpiqen të ndikojnë tek ju që të shkoni në një drejtim të caktuar. “Por cili është sfondi i këtyre njerëzve, çfarë është e drejtë apo e gabuar, çfarë është e vërtetë apo e rreme?

“Mendoj se për një kohë të gjatë ky informacion që lidhet me stilin e jetës së shëndetshme është shpërndarë vetëm mes njerëzve të privilegjuar që mund ta përballojnë. “Ne duam t’i thyejmë këto kufij dhe t’ua sjellim këtë informacion të gjithëve. Të gjithë duhet të lejohen të jenë të shëndetshëm, të gjithëve duhet t’i lejohet aksesi në informacionin e duhur.” Është sigurisht një treg me shumë potencial dhe një kërkesë në rritje, dhe nëse historia e Flaminit është diçka për t’u arritur, do të jetë një tjetër sukses i jashtëzakonshëm. Një tifoz futbolli kalon një vit duke bërë tatuazh fanellën e skuadrës së dashur në të gjithë yllin e tij. Përcjell KDP

Të fundit