E enjte, 2 Shkurt, 2023

JA SI DUKEJ BIDEN SI 26-VJEÇAR

Për çudi, Joe Biden ishte kryetari i klasës në shkollë dhe luante në ekipin e basketbollit. Ai gjithashtu luajti për pak kohë futboll në kolegj, por vendosi të përqendrohej në studimet e tij. Kur u diplomua në Universitetin e Delaware, ai punoi si nëpunës në një firmë ligjore.

Biden përfundimisht dha provimin e jurisprudencës dhe filloi të praktikonte avokatin. Kjo e ndihmoi për të nxitur karrierën e tij dhe ai shërbeu në Senatin e SHBA për 36 vjet përpara se të shërbente si nënkryetar me Barack Obama nga 2009 në 2017. Tani është president i SHBA.

Të fundit