E mërkurë, 5 Tetor, 2022

INFOGRAFIKË / CILI VEND I BALLKANIT KA MË SHUMË MINISTRA?

Autor: Lorik Idrizi

Mali i Zi dhe Kosova kanë më shumë ministra për kokë banori, ndërkohë Maqedonia e Veriut është në vendin e tretë, njofton KDP në analizën e fundit. Shqipëria, Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina kanë numër më të vogël ministrash për kokë banori.

Qeveria e re në Shkup, e drejtuar nga Zaev, e zvogëloi numrin e ministrive nga 23 në 19, me ç’rast tani një ministër shërben afër 108 mijë banorë.

 

Të fundit