E shtunë, 1 Tetor, 2022

Profil: Presidenti i SHBA-së, Donald Trump

Donald Trump ishte person i mirënjohur për amerikanët si një biznesmen dhe yll i televizionit kur shënoi një fitore të papritur si kandidat i Partisë Republikane në zgjedhjet e vitit 2016. Tani ai po kërkon një mandat të dytë si president i SHBA-së, në një vit zgjedhor të shoqëruar me vazhdimin e pandemisë së koronavirusit dhe trazirave të brendshme.

Të fundit