E premte, 30 Shtator, 2022

INFOGRAFIKË / CILI SHTET ËSHTË MË DEMOKRATIK NË BALLKAN?

Autor: Lorik Idrizi

Kosova dhe BeH janë në pozitë më të disfavorshme në rajon sa i përket indeksit të demokracisë, njofton KDP duke u thirrur në raportin e Freedorm House.

 

 

Loading...

Loading…

Të fundit