E mërkurë, 5 Tetor, 2022

Shqipëria, Greqia dhe Maqedonia e Veriut – Të ndara me kufij, të lidhur nga historia

Elona nga Shqipëria, Floriani nga Greqia dhe Arbëri nga Maqedonia e Veriut udhëtuan në trekëndëshin kufitar për të mësuar rreth jetës së pakicave në këtë rajon.

Të fundit