E premte, 7 Tetor, 2022

INFOGRAFIKË / VETËM NË SHQIPËRI DHE KOSOVË KA RRITJE TË NUMRIT TË POPULLSISË SË AFTË PËR PUNË

Autor: Lorik Idrizi 

 

Të fundit