E martë, 9 Gusht, 2022

INFOGRAFIKË / VDEKSHMËRIA NGA KORONAVIRUSI MË E LARTË TE PERSONAT MBI 60 VJET DHE TË ATO ME SËMUNDJE TË ZEMRËS

Autor: Lorik Idrizi

 

 

Të fundit