E martë, 9 Gusht, 2022

INFOGRAFIKË / VËTËM LIRA TURKE DHE DINARI SERB JANË DEVALVUAR, LEKU SHQIPTAR DHE DENARI VERIOMAQEDONAS STABIL

Autor: Lorik Idrizi

 

Të fundit