E enjte, 8 Dhjetor, 2022

2008-2018: KOSOVA DHE SERBIA KANË HUMBUR NGA 350 MIJË BANORË, MAQEDONIA DHE MALIN E ZI PA NDRYSHIME

Autor: Lorik Idrizi

Të fundit